Thuisbatterij & EMS

Elektro Derouck biedt op maat gemaakte oplossingen voor een efficiënt en zuinig energiesysteem door middel van thuisbatterijen. Als u al zonnepanelen heeft, is het investeren in een thuisbatterij een slimme keuze. 


Het zorgt er namelijk voor dat de energie die overdag wordt opgewekt, 's nachts kan worden gebruikt. Hierdoor wordt uw energie-onafhankelijkheid versterkt en kunt u geld besparen op uw energierekening. Zaakvoerder Kevin van Elektro Derouck staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing op maat, zodat u kunt genieten van een duurzame toekomst. 

Sla energie op voor ‘s nachts

Indien u momenteel beschikt over een zonne-energiesysteem dat niet gekoppeld is aan een thuisbatterij, dan kan dit resulteren in een inefficiënt gebruik van de opgewekte zonne-energie. Het opwekken van zonne-energie kan immers alleen optimaal benut worden wanneer de energie direct gebruikt wordt. Het gebrek aan opslagmogelijkheden voor de opgewekte energie kan in dat geval leiden tot verlies van energie en dus ook van potentiële kostenbesparingen. 

Het integreren van een thuisbatterij in uw zonne-energiesysteem biedt een praktische oplossing voor dit probleem. Een thuisbatterij biedt namelijk de mogelijkheid om de opgewekte zonne-energie op te slaan en deze later te gebruiken wanneer de zon niet schijnt. Hierdoor hoeft u niet langer afhankelijk te zijn van het reguliere elektriciteitsnetwerk en kunt u ook in donkere periodes gebruik maken van uw eigen opgewekte energie. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u uw energierekening zo laag mogelijk kunt houden. 

Kortom, de integratie van een thuisbatterij in uw zonne-energiesysteem kan bijdragen aan een efficiënter gebruik van uw opgewekte energie en kan tevens leiden tot kostenbesparingen op uw energierekening. 

Kwaliteitsmerk Solarwatt

Bij Elektro Derouck maken we gebruik van het gerenommeerde kwaliteitsmerk Solarwatt voor het integreren van thuisbatterijen in zonne-energiesystemen. Het merk biedt een breed scala aan oplossingen op het gebied van batterijopslag, variërend van lood- tot lithium-ion batterijen, waardoor we voor elke woning en bedrijf de meest geschikte oplossing kunnen aanbieden. 

Het gebruik van hoogwaardige en betrouwbare thuisbatterijen is essentieel om de efficiëntie van uw zonne-energiesysteem te maximaliseren. Solarwatt staat bekend om zijn geavanceerde technologieën en duurzame ontwerpen, waardoor hun thuisbatterijen zeer efficiënt en betrouwbaar zijn. Bovendien biedt Solarwatt een uitstekende garantie op hun batterijen, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare oplossing voor de opslag van uw opgewekte energie. 

Door te kiezen voor Elektro Derouck en het kwaliteitsmerk Solarwatt kunt u dus rekenen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame oplossing voor de opslag van uw zonne-energie. 

EMS

De SOLARWATT EnergyManager is een geavanceerd energiemanagementsysteem dat zorgt voor de monitoring, controle en regulering van alle energiestromen in uw huishouden. Het biedt diverse mogelijkheden voor een breed scala aan toepassingen, waardoor u altijd de volledige controle heeft over uw energieverbruik en -opslag. 

Een belangrijke eigenschap van de EnergyManager is dat het naadloos integreert met de SOLARWATT MyReserve batterijopslag. Op elk moment kunt u de laadstatus van de energieopslagunit en de hoeveelheid beschikbare energie controleren. Dit biedt u niet alleen inzicht in uw energiegebruik, maar ook in de beschikbare opslagcapaciteit en de optimale tijden om uw zonne-energie op te slaan. 

Met behulp van de EnergyManager kunt u bovendien uw eigen verbruik van zelf opgewekte zonne-energie optimaliseren. Zo kunt u de energie die overdag wordt opgewekt opslaan in de thuisbatterij en deze energie gebruiken wanneer de zon niet schijnt of wanneer het energieaanbod van het elektriciteitsnet laag is. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen op uw energierekening en draagt bij aan een duurzamere levensstijl. 

Meer info of een gratis offerte?

Indien u graag meer informatie wenst over de mogelijkheden van zonne-energiesystemen met thuisbatterijen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke behoeften en wensen. 

Ons team van experts beschikt over uitgebreide kennis en ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van zonne-energiesystemen met thuisbatterijen. Wij werken met hoogwaardige producten van gerenommeerde merken, waaronder SOLARWATT, en streven ernaar om onze klanten altijd de beste oplossingen te bieden voor hun energiebehoeften. 


Logo

Uw betrouwbare partner voor al uw elektriciteitswerken.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0478 83 10 88
E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Koning Albertstraat 26
2547 Lint - België

Over ons

Met een team van hoogopgeleide en ervaren elektriciens, biedt Elektro Derouck een breed scala aan diensten aan, waaronder algemene elektriciteitswerken, verlichting, fotovoltaïsche panelen, domotica en meer.