Parlo- & Videofonie & Domotica

Bent u op zoek naar slimme oplossingen voor uw huis of bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in deze innovatieve systemen en hebben meer dan tien jaar ervaring in de sector. 

Met onze kennis en expertise kunnen wij u helpen bij het investeren in parlo- en videofonie of domotica, en u voorzien van de nieuwste technologieën op dit gebied. Bij ons kunt u gerust zijn dat uw wensen en behoeften worden vervuld met betrouwbare en kwalitatieve oplossingen.

Plaatsing

Bij Elektro Derouck begrijpen we dat veiligheid een belangrijke rol speelt in uw thuis- of bedrijfsomgeving. Daarom bieden wij diverse oplossingen aan voor parlofonie, videofonie en domotica

Met onze parlofonie- en videofoniesystemen weet u altijd wie er voor uw deur staat voordat u opent. Dit geeft u een veilig gevoel en zorgt ervoor dat u de controle heeft over wie u binnenlaat. Onze systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk te bedienen. Daarnaast bieden wij ook geavanceerde domoticasystemen aan die uw woon- of werkomgeving nog veiliger maken.

Herstelling

Als u investeert in domotica, wilt u er zeker van zijn dat uw systeem optimaal functioneert en blijft werken zoals het hoort. Helaas kunnen zelfs de beste installaties soms defecten vertonen. Gelukkig staan onze deskundige technici van Elektro Derouck klaar om eventuele problemen met uw domotica-installatie op te lossen.

Of het nu gaat om een klein probleem of een complexe storing, wij bieden een snelle en betrouwbare oplossing. Ons doel is om uw tevredenheid te waarborgen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw domotica-systeem.

Kwaliteitsvolle merken

Bij Elektro Derouck werken we alleen met de beste merken op de markt als het gaat om parlo- en videofonie installaties. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we voornamelijk werken met het kwalitatieve merk Bticino, dat een breed scala aan installaties aanbiedt, van een eenvoudige parlofoon tot een complexe centrale. Daarnaast zijn we sinds kort begonnen met het werken met het merk iPhone, omdat ook zij uitstekende oplossingen bieden op het gebied van parlo- en videofonie. 

Als erkend KNX-partner hebben we ook de nodige kennis in huis om een volledig geïntegreerd domoticasysteem te installeren en te programmeren. Dit systeem stelt u in staat om al uw elektronische apparaten en systemen in huis of op kantoor te bedienen vanaf één centraal punt, waardoor u uw comfort en veiligheid naar een hoger niveau kunt tillen. Onze programmeurs hebben uitgebreide kennis van verschillende programmeertalen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van domotica.

De toekomst is domotica

Welkom in de wereld van domotica, waar automatisering en comfort hand in hand gaan. Domotica is niet meer weg te denken in moderne woningen en biedt een brede waaier aan mogelijkheden om uw woning efficiënter, veiliger en comfortabeler te maken. 

Met domotica kunt u uw verlichting, verwarming, ventilatie, audio- en videosystemen, en zelfs uw alarmsysteem op afstand bedienen en controleren. Dit kan manueel via een smartphone of tablet, maar ook geautomatiseerd via sensoren en geprogrammeerde routines. 

Met onze specialisatie in de KNX-domoticasystemen, een betrouwbare en geavanceerde programmeertaal, zorgen wij voor een naadloze integratie tussen verschillende apparaten en systemen in uw woning. 

Investeer in de toekomst van uw woning en geniet van het gemak en comfort van domotica. Neem vandaag nog contact op met Elektro Derouck voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Logo

Uw betrouwbare partner voor al uw elektriciteitswerken.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0478 83 10 88
E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Koning Albertstraat 26
2547 Lint - België

Over ons

Met een team van hoogopgeleide en ervaren elektriciens, biedt Elektro Derouck een breed scala aan diensten aan, waaronder algemene elektriciteitswerken, verlichting, fotovoltaïsche panelen, domotica en meer.