Elektrische laadpalen

Elektro Derouck biedt hoogwaardige oplossingen voor de installatie van elektrische laadpalen in de regio Lint. Of u nu een particulier, bedrijf of winkel bent, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw behoeften te voldoen.

Elektrische laadpalen zijn niet langer een luxe, maar eerder een noodzakelijke investering voor iedereen die een elektrische auto bezit. Door te investeren in een laadpaal, kunt u uw auto gemakkelijk en efficiënt opladen, waar en wanneer u maar wilt. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften, zodat u volledig kunt profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. 

Kwaliteitsmerken

Elektro Derouck biedt hoogwaardige laadpalen aan met verschillende laadvermogens, variërend van 3,7 kW tot 22 kW, die vrijwel geen onderhoud nodig hebben. Ons team werkt uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Mennekes, Amtron en EV-Box, die bekend staan om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Door deze kwaliteitsproducten te installeren, zorgen we ervoor dat uw elektrische auto veilig en snel kan worden opgeladen. Bovendien bieden we onze klanten deze hoogwaardige producten tegen zeer concurrerende prijzen aan. 

Accessoires

Bij Elektro Derouck kunt u niet alleen terecht voor de installatie van hoogwaardige elektrische laadpalen, maar ook voor een breed scala aan accessoires om uw laadervaring nog beter te maken. Zo biedt Kevin bijvoorbeeld verschillende laadkabels aan om uw elektrische voertuig op te laden, evenals verkeersborden om duidelijk aan te geven waar de laadpalen zich bevinden. Daarnaast staat Kevin altijd klaar om u te helpen bij het vinden van specifieke accessoires die uw laadproces nog gemakkelijker en efficiënter maken. 

Met Elektro Derouck kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen de beste elektrische laadpalen krijgt, maar ook de beste accessoires voor uw specifieke behoeften. Vraag gerust naar ons uitgebreide aanbod en wij helpen u graag verder.

Logo

Uw betrouwbare partner voor al uw elektriciteitswerken.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0478 83 10 88
E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Koning Albertstraat 26
2547 Lint - België

Over ons

Met een team van hoogopgeleide en ervaren elektriciens, biedt Elektro Derouck een breed scala aan diensten aan, waaronder algemene elektriciteitswerken, verlichting, fotovoltaïsche panelen, domotica en meer.